För hjälp direkt med Telepatisk Medial Transformations Coachning. Även när du ringer min direktlinje: 0939-111 98 73

Självklart har jag Swish (0707228405) och BG 5974-6446 så du är hjärtinnerligt välkommen att betala in 600 kr direkt för ett 30 minuters samtal
eller 1200kr för en timme på ett helt annat telefonnummer.

Skicka även ett e-mail med ditt namn och telefonnummer och dag eller tid då du vill boka tid, när du betalat in på Swich eller BG 5974-6446.

För dig som behöver förbereda dig lite extra: Skicka gärna ett e-mail till gudinnansoas@hotmail.se, för att boka en tid. Du når mig lättast, mellan kl 10.00 – 01.00 vardagar som helger. För hjälp direkt, kan du nu ringa min direktlinje: 0939-111 98 73 för längre samtal, frågor och hjälp direkt!

Varje 15 minuters samtal genererar en dagsaktuell MP3 fil gratis och SOM SKICKAS till din e-mail, som du ändå ger mig när du bokar samtalet i förväg. Skulle du chansa på att få tag på mig på betaltelefon utan att ha bokat tid, ber jag dig om att skicka ett e-mail till gudinnansoas@hotmail.se efter vårt samtal. Du får då MP3 filerna hemskickade direkt då jag ser ditt e-mail.

Hjärtligt välkommen, till ett smakprov på lite av det som är möjligt, även för dig.

Du kan själv göra aktiveringen, som nu är något förändrat, eftersom vi är i helt nya energier, som är en helt ny början.

Direkt när du själv läser texten kommer du att känna hur påverkar något inom dig själv. Det pågår, till det har arbetat klart för dig, vid varje enskilt tillfälle. Vilket är olika för var och en. Du kan göra det om och om och om igen och uppleva helt annorlunda upplevelser, vid varje enskild tillfälle. För varje enskilt tillfälle, förändrar det mer och mer, beroende på hur mycket just du orkar med.

Jag arbetar på ett mycket annorlunda sätt, mot det du hittar på andra ställen.
Texten i uppkopplingen, kommer som kanaliseringar, vid varje enskilt tillfälle.
Må det bästa absolut ske.

Just närvaro och våga vara i flödet, är nyckelord för att öppna upp och släppa kontrollen på en kognitiv nivå. Vi har varit i ett linjärt system i så många årtusenden, att vi behöver stiga in i fullständig frid, med att våga släppa just kontrollbehovet. Att just koppla upp som vi gör här, ta steget högre upp, där vi släpper det vi brukar sukta efter, med vår mänskliga tolkningscentral. Det släpper därmed fix idéer, som enbart är hinder i vägen för din utveckling.

Kan vara den svåraste prövningen för de flesta p.g.a.. gamla vanor och instinkt, som är mycket nära förknippat, med just ditt överlevnadsbehov. Kan med fördel användas ett antal gånger PR dag, om ni dricker riktigt med vatten och har möjlighet till lugn och ro en stund efteråt.

”Jag (Ditt eget fullständiga namn) väljer att stiga in i Metatrons kub (Den runda cirkeln, med en stor stjärna i) Lägg höger hand på hjärtat och vänster hand ovanpå. Säg: Jag älskar ( Säg ditt eget fullständiga namn) för att jag är den jag är! Jag är (Säg ditt eget fullständiga namn) den jag är och jag älskar den jag är, i sin fullständigt uppkopplade kärleksfulla egen inre kraft, fullständigt uppkopplat med mitt eget absolut högsta jag, fullständigt uppkopplat med den absolut mest högst välsignade kraften, skaparen av allt!

Jag väljer att träda in i fullständig samklang med central solen, alla månar, planeter, Youniverse och moder jord, i sin absolut renaste kärleksfulla form. Jag väljer att balansera alla frekvenser, vibrationer, molekyler, utrymmen, chakran och allt som är, i en fullständig förening i ren balanserat inre harmoni, där allt fungerar så väl uppe som nere, nere som uppe, inne som ute, ute som inne. Fullständigt grundat i mitt eget inre grundfundament, i min egen gudomliga grundplattform. Och så är det Ja! Med fullständig tacksamhet för alla insikter och nya förmågor, väljer jag att ta mot och vara ett, med den absolut mest rena kraften och vara ett, med allt det är. Från djupet av mitt hjärta Tack, Tack, Tack, Amen för den som vill”

Detta har absolut inget med någon religion att göra. Säg gärna texten högt och med känsla, ett antal gånger. Spela ev. in texten på en ljudfil och låt den gå i bakgrunden, på lågt ljud. Kan med fördel, användas ett antal gånger PR dag, varje dag.

Alla profeter kom med ett och samma budskap. Tidens tand och kanske vissa mänskliga faktorer, har förändrat dessa väl menade och rena system, till något helt annat.

Efter ett antal tusen år i mörker, är det dags att i hög grad själv vara denna fullständigt rena kraft. Utan alla krig och destruktiv energi som vi har omkring oss.

Vi får alla till oss exakt det vi skickar ut signaler om. Även om det är något helt annorlunda än det vi talar om. Det ligger lagrat, där det kan behöva hjälp att plockas fram och förändras på djupet.


✔ TRANSLATE