NU 2023 kommer det att ställas helt nya krav på både arbetsmetoder och personliga förmågor! Har du redan provat med allt och misslyckats? Fått sämre resultat än du förväntade dig? Då kan det göra en stor skillnad, att titta närmare på dessa alternativ!

OBS! Kursmanualen ensam, skulle kosta många gånger detta pris!+ flera veckor med ledighet och annat boende, mm.

Vad innehåller kurserna: Alla som deltar, behöver ha en form av önskelista.

Om du tillhör gruppen som har tagit vaccin mot Covid och har ångrat ditt val, är orolig pga att en partner, kollegor, barn eller någon annan har vaccinerat sig och hur det kan påverka dig, finns det mängder av möjligheter som kan både stärka och skydda dig! Du får både behandling samt en reell lista med mängder av kraftfulla hjälpmedel.

Varje enskild tillfälle, innehåller just det gruppen som är närvarande har mest hjälp av.

Jag testar på era energier, med hjälp av kinesiologi och ni får själva tala om, vad ni önskar att få ut av dagens möjligheter. Ni får även möjlighet att lära er, exakt hur ni själva känner av energier och hur ni kan få ännu mera ut av era personliga förmågor, som ni kan få fullständig tillgång till.

Hur långt var och en kommer denna dag, beror på era egna förmågor och självklart tidigare erfarenhet. Dagen gör en skillnad för alla som medverkar, även om det kan se oerhörd olika ut för var och en.

Certifikatet som erhålls efter dagens slut, kan vara en sammanfattning av ett antal kurser hos mig, alternativt det du lärde dig behärska denna dag.

Denna dag, kommer helt klart att förändra era liv och har ni djur eller småbarn hemma, kan ni vara lite avståndstagande, en kortare stund. egna energier kommer att förändras och både djur och småbarn, eftersom de oftast är de första som verkligen märker av skillnaden direkt.

Vi kommer att arbeta med förmågor att förändra energier i era egna och andras Auror, karma, tidigare liv mm, samt öppna upp fullständigt för kapaciteter att kommunicera med alla djur och natur. Helt beroende av era egna val och exakt hur ni själva känner ger er ännu mera glädje, i era liv och skapar ännu mera hälsosamma förutsättningar.

Allt vi förändrar på mina kurser och föredrag, håller i sig för all evig framtid. Det är så absolut inget som bara är roligt för stunden, eller håller i sig någon vecka. Detta är förändringar, på livstid!

Har ni barn, kommer de att förändras också, även om de aldrig medverkar i klasserna. Barn upp till 16 års ålder, är dock hjärtligt välkomna, helt utan några kostnader för sitt deltagande.

Du får både ett Certifikat och MP3 filer med alla förändringar vi skapar, så du själv kan arbeta med materialet och lyssna på det som hjälper just dig, med dig hem. Du kan således lyssna på mycket lågt ljud hemma, även när du sover och komma ändå djupare med alla förändringar.

Kursinnehållet förändrar och öppnar upp, helt oberoende av vad du har med dig i ditt bagage och tidigare kurser. Det förändrar energierna, genom både linjära system, Akasha, DNA, celler, organ, meridiansystem, kollektiva consciousness, programmeringar, inlärda system, trossystem, stamceller osv.

Alla får personligen healing av mig på kursen och vi kommer att arbeta mycket aktivt, med både healing i grupp, samt direkta utrensningar och aktiveringar av nya energier.

Så mycket har förändrats under de senaste åren, att det är viktigare än någonsin tidigare, att verkligen ha tillgång till en högre medvetenhet.

✔ Det kan hjälpa dig hitta den partner som du har svårt att hitta.

✔ Det kan hjälpa dig hitta den partner som du har svårt att hitta.

✔ Sälja eller köpa det hus du söker efter, eller skulle vilja hitta och köpa.

✔ Bli mera medveten om vad dina barn försöker förmedla.

✔ Förstå vad just ditt självuppdrag är på jorden.

✔ Förstå varför du alltid är deprimerad.

✔ Hjälpa dig att hitta just dina trigger punkter du alltid går igång på och kanske blir dålig av!

✔ Förstå rastlösheten, som skapar irritation och så mycket annat!

✔Det kan även ta fram tidigare förmågor, om du kanske själv har förbannat långt bort!

✔ Skulle du vilja veta hur du ska spela på trav och vinna?

✔Vilka är väl de oändliga möjligheterna, när du förstår att du får till dig exakt det dina egna frekvenser vibrerar av?

Hjärtligt välkommen, med ytterligare förslag.

Har du problem med att få pengarna att räcka till? Redo att förändra det också?

De nya energierna ser annorlunda ut och vi behöver fylla på med olika uppgraderingar, där vi får lättare för att stiga ur de lägre frekvenserna, för att ta oss genom alla prövningarna som vi sedan bemästrar i våra egna liv.

Är du fullständigt villig, att spela på alla dina tangenter, med alla verktyg du egentligen har fullständig tillgång till?

Även de du har gömt så väl, att du tror det bara är en möjlighet för alla andra?

Även på de du bedömer som fel och brister? Även om det egentligen är dina starkaste förmågor, du har gömt så väl, att de är fullständigt gömda? Även för dig?

Jag har än så länge, endast ett tillfälle pr månad, med 8 timmars healingskurs + fika.

Vid speciella behov, kan tiden flyttas 1 timme. Jag har även erfarenhet av, att det kan dra lite över den utsatta sluttiden.

Ni som medverkar, får själva lära er olika tillvägagångssätt och får en egen personlig utrensningskod med hem. Den innehåller energier som är lätta att förstå, samt ett tillvägagångssätt, för att själva kunna rensa ut.

Ni får mycket utrensade själva, under dessa timmar och det kommer att förändra era liv.

Ni får självklart använda det ni lär er, hemma i era egna egna liv och verksamheter.

Inskrivning mellan 9.30 – 10.00 avslut ca 20.30 på både vardagar och helgdagar.

Vi samlas på GUDINNANS Oas i Borlänge och börjar med att räkna ihop alla deltagarna. Jag behöver även veta, vilka som ev kommer med tåg eller flyg och behöver hämtas vid tåg eller flyg.

Sedan kan vi med vissa grupper, behöva åka runt på olika ställen, för att aktivera vissa mycket djupt liggande låsningar och blockeringar, före lunchen, som ej ingår i kursavgiften. Efter lunchen fortsätter vi till platsen, där vi ska arbeta med arbetet som har satts igång med hjälp av olika aktiviteter och metoder jag tillhandahåller. Fika och lite annat smått och gott ingår!

Priset är 3.900 kr pr person, inkl moms och skal betala på mitt BG: 5974- 6446, minst en vecka före kursdagen. För er som upplever pengar är ett problem, kan ni ta kontakt och göra upp en avbetalningsplan, i förväg. Ni kan då medverka under en kurs, som kommer senare under året.

Certifikat ingår.

Du lär dig hur du kan arbeta med speciella punkter på både kroppen och huvudet, samt får fullständig tillgång till speciella energier, som förändrar energier på både människor, djur, natur och självklart i ditt hem mm.

Du får hemskickat en USB sticka efteråt. med alla mp3 filerna och annat material, där du får lätt att minnas dagens arbete.

✔ TRANSLATE