Telepatisk Transformations Coachning med Medial guidning. Även när ni deltar i distans kurs eller på plats, vid arbete med företag, med hela eller delar av personalgruppen på plats, vid varje enskild tillfälle.

KOMPATIBLA ENERGIER, SOM GER INRE FRID. VIBRATIONER, FREKVENSER & SEKVENSER MED FULLSTÄNDIG KOMPATIBILITET MED VARANDRA, FÖR OPTIMAL RESULTAT VID ÖNSKEMÅL OM ATT FÖRÄNDRA DET SOM HINDRAR DIG ATT UPPNÅ DINA EGNA PERSONLIGA MÅL! FÖRÄNDRAR ÄVEN FÖRMÅGAN ATT VINNA I OLIKA SPORTER. DRIVA VINSTGIVANDE FÖRETAG. RÄDDA ÄKTENSKAP. FÖRÄNDRA RELATIONER TILL ANDRA MÄNNISKOR. FÖRBÄTTRA DITT SEXUALLIV. FÖRÄNDRA DET DU KÄMPAR MEST MED!

Just detta paket, är även mycket tillämpligt till att användas av alla möjliga olika varianter av företag, för att uppnå en mycket högre kvalitetsnivå på arbetsplatsen. Effekterna låter sällan vänta på sig, eftersom till och med maskiner och andra medarbetare, fungerar mycket bättre, efter bara några steg i programmet. Även om enbart några personer är villiga att påbörja processen, kommer snart andra frivilliga till! Vem vill vara utan glädje och njutning i sitt liv, så bråk och problem får vara det som dominerar allt?

Priset är 1200 kr pr samtal, inkl moms pr person. Du erhåller ett skrivet kvitto med företags stämpel, vid varje enskild betalningstillfälle. (Så du kan dra av det när du deklarerar) För er som upplever ni redan har kommit så mycket längre och har helt andra personliga behov, tar vi det självklart utifrån just den punkten ni upplever fungerar utifrån era behov!

Steg 1) Ett Telefonsamtal / Skypesamtal (Eller på Messenger, Google Hangout med mera) med mig, där jag hjälper dig att tolka din egen kropps signaler och de tankar och sinnen du ev har stängt av medvetenheten omkring. Jag känner av dig och dina energier, även om du är på andra sidan av jordklotet!

Steg 2) För att förändra ditt liv, behöver du förstå vilken betydelse dina egna val av ord, handlingar och åsikter handlar om. Det fungerar ungefär som en bumerang och det är du som behöver bryta kraften, som arbetar mot dig, i ditt eget liv! Detta förändrar kraften, som styr all trauma och drama i ditt liv! Vi har ett privat samtal och du får en MP3 fil hem i din e-mail.

Steg 3) Vad betyder frihetskänsla för dig? Var hittar du din egen inre kraft? Vi har ett privat samtal och du får en MP3 fil med e-mail, som du kan lyssna på efteråt.

Steg 4) Du får här lära dig, hur du jordar dig själv med ett antal av möjligheter! Du får både en MP3 fil och e-mail med bilder och beskrivningar.

Steg 5) Vad kommer hela tiden i vägen, för det du har beslutat dig för att genomföra? Privat samtal och MP3 fil med e-mail efteråt.

Steg 6) Hur kan du skydda dig själv, när du mera och mera känslig? upplev glädjen i ditt liv och håll den kvar! Vi har ett rpivat samtal och du får en MP3 fil hem med e-mail efteråt.

Steg 7) Vilka energier styr över dig och ditt liv? Reagerar du, när någon trycker på dina ömma punkter och säger saker du blir upprörd av? Vi har ett privat samtal och du får en MP3 fil efteråt, som du behöver lyssna på dagligen ett tag.

Steg 8) Här tittar vi på din egen självkänsla och vi har ett privat samtal, där du även tillhandahåller en MP3 fil efteråt, som du behöver lyssna på ett tag.

Steg 9) Hur skiljer du på sak och person? Vi har ett privat samtal och du får även hjälp med en beskrivning per e-mail.

Steg 10) Hur fungerar du i relation med andra? Här förändrar vi det, som hela tiden drar dig bort från det du har bestämt dig för att uppnå? Privat samtal och MP3 fil med e-mail skickas hem till dig efteråt!

Steg 11) Vad är meningen med ditt liv? Det är här, miraklerna sker! Privat samtal och MP3 fil hemskickas med e-mail efteråt.

Steg 12) Här tittar vi mera direkt på din hälsa och utvecklingsmöjligheter! Har stress, depressioner och andra orsaker, en negativ påverkan? Privat samtal och MP3 fil med e-mail skickas efteråt.

Steg 13) Hur kan du på ett mycket enklare sätt, bestämma dig för vad du vill göra och verkligen få kraften och möjligheterna, för att genomföra det? Vi har ett privat samtal och du får en MP3 fil, som du kan lyssna på efteråt.

Uppföljning efter 2 veckor och ev ytterligare samtal med en MP3 fil som avslutning, som hjälper dig att bevara din nya energi och inre ro. Du kommer även att erhålla ett välförtjänt Diplom.

Det är helt och hållet upp till var och en, om detta är en möjlighet i era egna liv. En del väljer den vägen som ett alternativ, andra väljer att ha mig kvar som en form av livs coach.

✔ TRANSLATE