Problem med ögonen?

Hypotalamus, är en av de körtlar som hamnar i obalans, när du börjar känna dig stressad. Hur kan du hjälpa dig själv och din förmåga att se bättre? Hur kan det även hjälpa andra områden samtidigt? Här kommer 10 knep, som kan hjälpa dig direkt och reparera mera än bara din syn:

Drick gärna ren morots juice, så koncentrerat som möjligt, varje dag. Är så mycket blåbär, som du kan komma åt, På gröten, filen, i din frukt smoothie, eller bara råa blåbär. Undvik att titta för länge, in i en TV eller dator skärm. Variera längden och djupet, så du tränar musklerna.


Massera gärna försiktigt, runt dina ögon, var dag ett antal gånger. Vila ögonen, gärna 3 timmar pr dag sammanlagt. Du kan lyssna på något som gör dig glad samtidigt, men låt ögonen vila.

Har du glasögon, kan du ta av dem, när det är möjligt för dig och träna ögonens funktioner och muskler, så de tränar fram muskler som arbetar på egen hand.

Gå ut i naturen och njut av att bara vara, med det vackra gröna omkring dig. Gröna färger är basiska och öppnar upp för hälsa och välmående. Titta ev på natursköna bilder eller vyer, där du kommer åt det.

Använd en varm handduk, som du pressar lugn och mjukt ner mot ögonen. Det öppnar upp för blodkärlen och vitala delar, som kan få hjälp att helas och läkas, av egen kraft. Låt det pågå ca 1/2 timme per dag.

Här har du en karta, som hjälper dig att träna ögonen, med hjälp av olika ögonrörelser. Lyssna gärna på avslappnande musik samtidigt, eller något annat du mår bra av. Låt det som ske, bara ske av egen kraft.

Du har förmågan, att heala dig själv, om du är villig, att hitta ett helt annat sätt än det du har tillämpat, så här långt. Din absolut värsta fiende, är dig själv och ditt eget motstånd.

Har du förmåga att ge healing, kan du be om att få till dig alla de energier, som på något vis kan vara till hjälp. Säg gärna ramsan: ”Alla energier som hjälper mig och min syn, syn på saken och ögonbesvär, ber jag om att få all hjälp med att förändra allt vad det är, här och nu.

Må det absolut bästa ske. JA! Tack tack tack!

✔ TRANSLATE