21 Dagars Distans behandling!

Direkt Distans behandling, med MP3 filer och en till flera mycket speciella handkoder, som just dina energier har hjälp av.

Priset är 3550 kr incl moms, för 21 dagar med distans behandling varje dag eller kväll, enl en tid vi avtalar med varandra. Just tiden när du går och lägger dig, är det absolut bästa. Då får energierna arbeta i fred, när du sover.

Du behöver endast sätta in pengarna på mitt BG: 5974-6446 eller swisha till: 0707228405 och sedan skicka mig ett e-mail på gudinnansoas@hotmail.se, med ditt fullständiga namn och adress.  Skriv gärna ett önskemål om tid på dygnet, som fungerar bäst för dig. Arbetar du skift, behöver du hitta fram de tider, då du lägger dig under dessa 21 dagar.

Undrar du om du är mottaglig? Skicka mig ett e-mail med dina frågor, så testar vi hur du svarar! Vad mera är möjligt nu?

Direkt jag har pengarna på bankkontot, skickar jag ett e-mail till dig. Detta e-mail är delvist en bekräftelse, men du kommer även att få några instruktioner, om hur du behöver förbereda dig, inför varje enskild distans behandling. Du får då den första MP3 filen, tillsammans med en mycket speciell handkod, som hjälper dig gå ännu djupare och förändra ännu mera!

Jag har många års erfarenhet, av att testa hälsokost, mat och andra bekymmer på distans också!

Jag arbetar med personer, på hela planeten jorden. Avstånd har ingen betydelse alls, när vi arbetar med energier.

✔ TRANSLATE