Jag avslutade min Högskola examen 1991 och visste direkt, att jag skulle bli tvungen att hitta de svaren jag egentligen letade efter, någon helt annan stans! Efter min utbildning var jag föreståndare på ett eget HVB-hem, efter avslutat tjänst som chef inom den offentliga vården.

Det blev fortsättningen på min personliga resa, där mediala gåvor har varit mera eller mindre varit en välsignelse för både mina egna biologiska barn samt alla placerade barn och ungdomar över 31 år. Jag blev motiverad till att söka svar inom en mängd olika utbildningar, kurser, konferenser och kvalificerad handledning. 

Letar ni efter Certifieringar, har jag massvis att visa upp. Det jag egentligen helst visar upp, är min förmåga att hitta de mest omöjliga lösningarna på problem som har att göra med vad du tror och eller har lärt dig, är den enda möjligheten just för dig.

Jag arbetar även med: andar, anhöriga som har avlidit, tidigare liv samt smärtor och alla möjliga olika sorters krämpor som kan vara orsak till olika problem. Helt oberoende av om du har svårt att få ditt liv att utvecklas, som du själv önskar och frågar efter!

Jag bara älskar att ha klasser, grupper, föredrag, behandlingar av alla de slag, där de som är närvarande blir snurriga och undrar:

”Kan detta verkligen vara jag?”

”Vad var det egentligen som hände?”

”Allt är fullständigt förändrat!”

”Jag bara älskar mitt nya liv och mitt nya jag!”

”Jag trodde vi skulle skiljas, men nu är vi som nykära, efter så många år!”

”Mitt företag var på väg att gå i konkurs, men när jag förstod vad det berodde på, exploderade allt på bara några veckor!”

”Jag trodde inte vad du sa, när du berättade det även styr min ekonomiska situation och lördagen efter, vann jag högsta vinsten på Lotto!”

”En av medium programmens medlemmar, har fullständigt vänt upp och ner på sitt liv, efter ett samtal som genererade ett avtal som kommer att leverera enorma summor som betalning framöver, för ett mycket speciellt uppdrag som ska genomföras under en längre tidsperiod.”

Upplever du att du lever det liv hade önskat dig? Har du fortsatt i dina förfäders spår och känner dig nöjd med det? Önskar du att dina barn ska göra som du har gjort? Fortsätter du i samma spår som tidigare, även om du önskar något helt annat?

✔ TRANSLATE