Resor till spännande platser med fullkomligt magiska möjligheter, kommer att kunna bokas tillsammans med mig och ytterligare personal, som är mera än villiga att vara behjälpliga med guidning och enormt spännande upplevelser.

Jag kommer inom kort att meddela platser och datum, för de platser som blir fastlagda, efterhand som planeringarna faller på plats!

Alla resor kommer att kräva din anmälan i första hand och en inbetalning av din anmälningsavgift inom en viss tid. Resterande skall betalas före senast 30 dagar före avresan. Vid en eventuellt avbokning, kommer anmälningsavgiften inte att återbetalas. Avbeställer du resan inom 30 dagar före avresa, får du möjligheten att sälja din plats till en annan på egen hand. Hinner du avboka din plats före 30 dagar före avresan ansvarar jag för den platsen.

Flygresan bokar du på egen hand och jag kommer att ge tydliga hänvisningar till det absolut bästa alternativet, med direktflyg i första hand.

Vill du ordna med boende på egen hand, kan du meddela mig det direkt! Jag kommer att ha alternativ till boenden, som är i den lägre prisklassen. Du kommer själv att betala även för det alternativet, för att få det så billigt som möjligt och slippa betala moms både till mig och för boendet. Skulle du ändock vilja ha min hjälp med betalningen av boendet, behöver du kontakta mig för att kunna lösa det privat!

Kvällarna kommer att bestå av samvaro med de frågor som ni har och jag kommer att tillhandahålla healing till de som så önskar, under kvällarnas gång.

Inga extra kostnader tillkommer för all extra kvällsarbete och extra kvällsunderhållning som möjligen kan bli sång och musik från och till.

Ingen kommer att kunna åka hem efteråt, utan att ha förändrats eller fått nya vänner för resten av livet!

Utrensning och clearing på vad ni än kan önska er att bringa upp och förändra, spelas in och jag kommer att arbeta med allt som kommer till oss, även dagtid när vi är på rundturer, eller vad just var och en av dessa resor kommer att uppbringa med en högre medvetenhet! All material kommer att tillhandahållas som MP3 filer osv, efterhand som behoven uppstår.

Frukost kommer att ingå där jag kommer att boka boenden, men resterande står ni själva för, möjligen med speciella undantag.

Alla andra detaljer, kommer undan för undan och det är ett enormt nöje, att kunna erbjuda dessa fullkomligt fantastiska möjligheter! Vad mera är möjligt nu?

Hjärtligt välkommen.

✔ TRANSLATE