Shapemaster är det senaste för områden som behöver vakum massage för t.ex fettsugning, borttagning av celluliter, streck/ärr efter viktökning/graviditet, bindvävsmassage eller för andra problemområden på kroppen.

Fettceller slås sönder med ultraljudet och lämnar kroppen den naturliga vägen. Streck på magen efter graviditet och annat, försvinner på upp till ca12 behandlingar. Behagliga instrument av hårdplast, används direkt på kroppen. Instrumenten glider lätt över skinnet och olika storlekar finns för huvud, kropp, armar, ben, händer och fötter. En dataskärm vägleder arbetet och väljer hur mycket behandling varje enskild individ klarar av, för att få en effektiv behandling.

Maskinen har 62 olika förprogrammerade behandlingar. Terapeuten kan välja mellan ytterligare 25 olika program som kan skapas. Det finns program för skönhetsbehandlingar, lika väl som för rena behandlingar i förebyggande hälsovård, välmående, sport, och terapeutisk syfte. Behandlingen avslutas med 20 minuter Tripollar behandling, för de som önskar. Pris: 1.250 kr. (Sensei ingår).

Shapemastermaskinen är till salu, eftersom jag numera oftast väljer att använda Access Consciousness som metod i stället. Mina förmågor har förändrats så mycket de senaste 7 åren, att jag avstår mera och mera från att använda några maskiner alls.

Priset är 35.000 kr + moms, vilket är ett mycket kraftigt reducerat pris. Handbok med all material medföljer!

✔ TRANSLATE