Olika orsaker, till att smärtor kan uppstå!

Självklart, kan du göra illa dig rent fysiskt, i olyckor eller på helt andra vis också, men av någon anledning, är allt en form av fingervisning, som något som ligger mycket djupare än så! Kroppen är speciellt klar med, att något är ett problem, när den skapar smärtor. Erfarenheten från ditt eget liv, manifesterar direkt i din kropp och när du upplever mycket stress, visar din kropp dig direkt, vad som är ditt direkta problem. Det enda du behöver göra, är av avkoda vad det egentligen är!


JAG KAN HJÄLPA DIG ATT KOMMA UNDERFUND MED VAD SOM ORSAKAR DITT BESVÄR!

Hur påverkar du din kropp och dina egna celler, med olika sinnestillstånd? Är du redo att välja, en helt annan energi? Alla celler i kroppen, förnyas över ca 7 år. Om du är villig att se din egen kropp, som en form av dator?

Kroppen fungerar ungefär som en dator. Datorn behöver matas, med både energi och program, för att kunna fungera. De program du själv väljer att fylla i datorn, ger dig de möjligheter du sedan har, för att arbeta med de program du har. De program du saknar, saknas i din vokabulär, förmåga att tänka, arbeta, resonera, umgås med människor och så mycket annat!

Hur mycket du själv förstår, ang brister eller färdigheter, finns det en speciell sorts rättvisa i. Det du tänker, säger och gör, fyller dina egna celler med den energi frekvens, du själv vibrerar i. Hur vill du din energi ska se ut, om 7 år? Datorn är bara en maskin och den kan botas med att ta ut alla program och mata om den på nytt! Det kan du också, även om det kräver både vilja, fantasi och egen kärleks energi
Är du villig att fylla ditt eget hjärta med äkta kärlek till dig och vara nöjd med din egen kropp, ditt liv och allt som ingår däri, kan du skifta ut din helt egna livsmelodi! Vågar du chansa?

1. Smärtan i muskler!

Smärtan i muskler, representerar en utmaning i en muskel, som har att göra med att röra dig framåt i livet. Hur flexibel är du i din erfarenhet och sätt att arbeta? I ditt eget hem och inom dig sig, i ditt sätt att tänka? Var villig att följa flödet och smärtan förändras!

2. Smärta i huvudet

Huvudvärk begränsar förmågan, att fatta beslut! Migrän uppstår, när vi vet vilket beslut som behöver fattas och ändå låter bli att göra det! Se till att ta dig tid att slappna av, åtminstone en stund varje dag! Gör något, som gör att du blir av med spänningen och hittar vägen för att genomföra det smärtsamma beslutet. Att fortsätta lagra det ogjorda i din egen kropp, påverkar var enda cell och Levern kan så småningom, börja påminna dig om, att den bär på för mycket ilska, vrede och hat med mera, som du kanske inte ens visste om. Känslorna kan vara riktade inåt i dig själv, pga plågsamma tankar du ogärna vill påminnas om!

3. Smärtor i nacken.

Är en indikation om, att du har svårt att förlåta både andra och dig själv. När du känner av smärtan, kan du ha hjälp av att gå in i känslorna av det du bär på och verkligen lägga ner energi på att förlåta både dig själv och andra. Släpp det och låt det gå! Du kan ha hjälp av att säga: I am sorry. Please forgive me, thank you, I love you. Det betyder: Jag är ledsen. Snälla förlåt mig, Tack för all hjälp att verkligen förstå, vad allt detta handlar om. Jag älskar dig! Detta är ord som verkligen behöver sägas med en mycket djup känsla och inlevelse. Du säger det till dig själv och ditt eget hjärta. Fortsätt med det goda arbetet och hjälp dig själv, att hjälpa dig själv. Säg det gärna på morgonen och på kvällen, eftersom det hjälper dig genom dagen med ny energi och genom natten med vila och läkning, i kropp och själ.

4. Smärta i tandköttet

Är relaterat till beslut du låter bli att ta och kanske även gnisslande av tänder, p.g.a. av ältande i tankarna, för något du har svårt att stå upp för!

5. Smärta i axlarna

Kan indikera, att du bär på en enorm känslomässig inre börda. Då säger du: Det är axlarna som är problemet. Det lägger även skuld på dig själv och lagras i din egen kropp och celler. (Gör som ovan, för att få hjälp) På engelska finns det ett uttryck, där man säger: Det du skulle behöva göra och det syftar på skuldrorna! Fokusera på ev lösningar och var aktiv, så kan leta fram alla orsakerna, som kan ha att göra med andra människors problem, som du tar på dig. Lägg av det ansvar, som tillhör någon annan och ta gärna en diskussion med de det berör, så de själva får ta hand om sin egen del. De behöver själva lära sig sin livsläxa, eftersom det får dem att växa.

6. Smärtor i magen

Uppstår, när du har svårt att smälta maten, ord, handlingar, bemötanden osv. Speciella negativa vibrationer, orsakar dessa smärtor, som dock även kan ha att göra med felaktig kosthållning, som ju också är svår att smälta! En enorm utlösare, är även girighet och ångest!

7. Smärta i övre delen av ryggen

Indikerar, att du har brist på stöd av andra, eller någon speciell. Du kan ha en inre känsla av, att du är oälskat, även av dig själv. Om du är ensam, behöver du läka ut den känslan, om det är du själv, som behöver lära dig älska dig själv. Du drar till dig de personer, som motsvarar din egen energi och känsla och du riskerar, att bli ihop med någon som inte får tillåtelse att verkligen älska dig, eftersom du inte ens själv kan göra det!

8. Smärtor i den nedre delen av ryggen

Signalerar, att du har pengaproblem och oroar dig väldigt mycket för pengar. Du kan även lida brist på känslomässig stöd. Det kan vara hög tid att fråga efter löneförhöjning, förändra lånen genom att samla dem på ett ställe, eller kanske byta arbete. I värsta fall, kan du ha behov av hjälp av en expert, som kan vägleda dig till en bättre ekonomisk situation.

Förskjutningar i bäckenet och ryggslutet, kan evt behöva regleras, eftersom en längre tid med dessa problem, genererar fysiska behov av hjälp också!

9. Smärta i Sacrum (Bäckenet) & svanskotan.

Du sitter antagligen på ett problem, som behöver adresseras till rätt orsak. Gå till botten med vad det än är och du kan uppnå en effekt, att smärtan reglerar sig själv. I en del fall, kan du behöva gå till en kinesiologi, kiropraktor, Naprapat med flera, för att få olika kroppsdelar flyttade på plats också! Många blir då av med problemen helt av sig själv, när orsaken till smärtan förändras!

10. Smärta i armbågen

Har att göra med, motstånd till att göra förändringar i ditt liv. Om din arm är stel, kan det betyda att du är tvungen att ta några steg framåt och verkligen göra slag i saken. Låt saker och ting ske, som verkligen håller dig tillbaka. Släpp motståndet och se till att få det gjord. Det släpper dig fri!

Bilderna visar hur energierna flödar i kroppen, vid olika sinnes tillstånd:

11. Smärta i armen

Om du brYr dig speciellt om något eller någon, som är en speciell känslomässig börda, kan detta fenomen uppstå. Det kan vara tid för dig att fundera djupare över, vad som är orsaken till, att du fortsätter belasta dig själv så mycket! Är det värd att bry sig så mycket, att du bryr ner dig själv?

12. Smärta i händerna

Händerna symboliserar länken till andra människor, som du har svårt att få bra kontakt med, eller bygga de relationer till, som du kanske skulle vilja, eller känner dig skyldig att behöva göra. Det kan bero på, att du själv har svårt att bry dig, tillräckligt mycket, på det sättet som förväntas av dig. Prova att hitta nya vänner och bekanta och se om det förändrar din smärta.

13. Smärta i höfterna

Om du förhindras i att röra dig, manifesterar det smärta i höfterna. Svaga höfter, kan vara ett tecken på att du har för mycket motstånd, för att röra dig framåt och förändra vad som behöver förändras, i hela din livssituation och sätt att vara. Det kan vara ett sätt för kroppen att visa, att du bär på motstånd, när du ska fatta viktiga beslut. Om du tänker på några stora bra idéer, är det verkligen dags att fatta ett beslut!  Generellt orsaker smärtor i höfterna, brist på stöd av dig själv, eller minst någon annan. Kan självklar vara, en hel grupp med andra personer. När du väl kommer på vad det är, upptäcker du antagligen, att det har relationer med obalanser i hur du själv skapar ditt eget liv. Bristen på stöd, uppmuntran och äkta kärlek, är ofta den underliggande orsaken.

14. Smärtor i leder, i allmänhet

Som i muskler, är smärtan i lederna flexibla. Var öppen till andra vägar att leva och äta. Hela livet är en läxa, där vi behöver lära och göra om, där vi behövde träna på vad det än måste vara, för att hitta verktygen vi behöver hitta, så vi kan fullfölja det som är vårt verkliga uppdrag på jorden

15. Smärtor i knän

Knän kan betyda: ”Jag / oss” Symboliserar våra relationer med andra subjekt och om det är balanserat eller aggressivt. När knän skapar problem, indikerar det svårigheter att passa in och acceptera saker son de är. De kan se ut som om, du haltar på utsidan, men i verkligheten, är du väldigt missnöjd med dig själv och ditt eget liv. Du bara vet, att något helt annat är möjligt och du kan ha letat i åratal, i ren frustration, utan att ha hittat det du verkligen sökte efter. Vid smärtor på insidan av knäet, härstammar de från problem med kommunikation ”och kan bl.a. vara p.g.a. steg 3, i de 4 steg det tar att gå fullständigt  i väggen”. Du kan ha problem med negativa tankar, brist på livslust, aggressivt och dåligt humör, humörsvängningar, missnöje i allmänhet. Brist på bra och nära vänner, svårt att stå ut med andra människor, mest lust att bara ligga i soffan eller sängen. Svårt att möta myndigheter och ha problem med någon form av myndighet, som du kanske till och med, upplever jagar dig!  Problemet har ett sammanhang, med din egen personlighet. Du kan känna, du borde ha blivit född, på en helt annan planet, eller att du kommer från en helt annan planet. Med störst sannolikhet, har du mediala förmågor, som du har gömt väldigt väl bort, men ändå poppar de upp och du känner dig misslyckat som person. Du är född som människa och är dödlig. Låt bli att låta EGOT styra ditt liv och din väg. Låt det aldrig styra dina beslut. Ideella uppdrag och deltagande i ideella föreningar, kan hjälpa dig!

16. Smärtor i tänderna

Uttryck det faktum, att du är missnöjd med din livssituation. Att konstant förhindra dig själv, i att reda ut dessa problem och få ordning på allt det handlar om, påverkar dina känslor, humör och hela din livssituation. Var enda dag! Det kan även generera spänningar upp i huvudet och susningar i öronen. Allt släpper mycket snabbare och förändrar ditt eget liv, om du är villig att vara mera positiv och arbeta med mera positiv energi. Du behöver helt enkelt, hitta din egen inre glädje och livslust, i alla livets meningar.

17. Smärta i anklarna

Visar att du har svårt att hitta din egen inre sanna glädje. Det är även steg nr 4, av 4 vid utbrändhet ”Gått i väggen”. Det är kanske dags att verkligen satsa på, att hitta din egen inre sanna glädje! Vem är du egentligen? Vad är meningen med ditt liv? Var gör dig riktigt innerligt äkta glad, utan att behöva kosta pengar? Prova att hitta din egen inre kärlek till livet och dig själv! Älskogslek, med en person du verkligen älskar, kan förändra mycket, för många. Sex och älskog mellan personer, som verkligen enbart vill tillfredsställa varandras innersta behov, är den enda kärleken, som verkligen kan kallas kärlek. Det er det enda sex, som verkligen gör kroppen och själen glad. Det kan generera nya energier, som till och med kan få smärtor att försvinna. Hur magisk är inte det?

18. Smärta p.g.a. näringsbrist

Uttråkat? Motstånd till allt? Vägrar du röra dig framåt med utvecklingen som sker? Trött på att leva? Känner du inte är värdig ett bra liv? Aldrig blivit älskat av någon, som du verkligen upplever kärleken ska fungera? Hatar alla? Hatar att du blev född? Hatar dina föräldrar? Världen är ett ruttet ställe att leva i? Vill åtminstone, få bestämma över din egen kropp?

Frågar du:”Och, vad är nästa jävla grej, som jag också ska påtvingas?” Ovillig att verkligen lyssna på den där lilla rösten som gör dig påmint om ett och annat, från och till? Man ska väl få göra som man själv vill? Då ber jag dig av hela mitt hjärta, att hitta just det, som kan ge dig all den kärlek ditt eget lilla barn bara skriker efter, så du kan få en  helt ny upplevelse av, vad kärlek världen verkligen har att erbjuda dig, när du är villig att bara stiga in i den helt fantastisk magiska kraft det innebär <3 Hjärtligt välkommen, till en helt annan upplevelse <3 Vad mera är möjligt för dig?

19. Smärta i fot eller fötter

När du är deprimerad, känner du antagligen av smärtor i en fot alternativt båda fötterna. För mycket negativitet, gör sig påmind under dina fötter. Du har ingen plattform att ”STÅ PÅ”. hitta glädjen i livet, även om du får börja på ett mycket mycket litet ställe, för att alls tillåta dig, att hitta någon glädje alls!  Adoptera ett husdjur. Hitta en ny hobby. Hitta din egen inre passion i livet. Sök upp glädjen, genom att prova dig försiktigt fram.

20. En oförklarlig smärta i varierande kroppsdelar

Hela ditt cellsystem, i hela kroppen, är hela tiden i en förändringsprocess. Om du har konstant smärta, om än på olika ställen, bär du på en negativ livsenergi. Du känner dig antagligen oälskat och känner du inget duger till, alternativt har svårt att räcka till, i förhållande till alla andra. Hur ofta tittar du dig själv i spegeln och säger med ett strålande glatt leende: ”Wow va jag älskar dig!” med en oändlig ström av värme och äkta kärlek, till dig själv? Hur ofta tillåter du dig, att ödmjukt bara njuta av dig själv, din egen kropp och dina egna förmågor till att göra det du älskar mest i livet? Immunsystemet bryts ner, när du undanhåller dig själv en glädjen i livet! Medan kroppen verkar vara i ett tillstånd av svaghet eller lidande av sjukdom, är det mera eller mindre din egen kropp och det undermedvetna som försöker nå dig. Klarar du av att titta i en spegel och säga: ”Jag älskar verkligen dig, ända in i varje fiber och varje cell?” Nej knappast! Men om du är villig att verkligen träna på det och använda mera och mera känsla och äkta passion i detta helt fantastiska budskap, till dig själv, ditt hjärta och din egen kropp, kommer du sakta men säkert att förändra dig själv och ditt eget liv! Men gör det endast för din egen skull, för annars kommer det ändå inte att fungera! Klarar du av den utmaningen, kommer smärtan att försvinna, sakta men säkert! Att klandra eller skuldbelägga andra, förvärrar bara din egen situation.

✔ TRANSLATE