MEDIUM UTBILDNING. Även på DISTANS, med Telepatisk Transformations Coachning.

Du arbetar i egen takt och får själv ta kontakt genom SMS, messenger eller e-mail, ut över de planerade samtalen, för att lösa specifika problem. Du kommer ev. att erbjudas medverkan i ett Internet Radioprogram, där du kan deltaga en gång per vecka och ta upp dina specifika frågor också och därmed medverka till att hjälpa andra, med hjälp av just din fråga. Ett erbjudande, som enbart är möjligt för kursdeltagare. Alla får ett personligt Diplom, efter avslutat utbildning!

Dessa kurser, hjälper dig att tolka energier och sedan arbeta med dem, för att hjälpa andra. Om du själv väljer, att arbeta med dessa helt fantastiska möjligheter.

Tidigare elever har haft biverkningar i form av viktnedgång, bättre sömn, eget inre lugn och ro, avslutat olika förgiftningsbehov. Balans i sitt eget liv, snabbare uppfattningsförmåga, tillgång till förmågor i form av sifferhantering, symbol och tecken mm och lättare att hantera besvärliga situationer, samt tolkning av andra språk mm. Glädjen kommer på köpet och då kommer även pengarna och lätthet med helt andra saker.

Att deltaga i detta program, skulle vid nuvarande tidspunkt, ha kostat runt 10.000 kr pr månad före ett antal av deltagarna, om de hade pratat lika mycket med mig, pr betaltelefon. Priset pr timme är 1.200 kr pr timme, om vi använder den vägen.

Du öppnar upp för mediala förmågor och kan använda dina förmågor, som medium av olika slag. Om det är vad just du väljer och känner kan inbringa mera glädje och njutning i ditt l

Detta kommer att läggas upp som olika program med helt annorluna upplägg .

Det går självklart att ringa mig på betaltelefon  ( direkt nummer: 0939-111 98 73 )   och arbeta med detta, när du har avtalat en tid med mig pr e-mail ( gudinnansoas@hotmail.se )

Steg 1) Ett Telefonsamtal / Skypesamtal (Eller på Messenger, Google Hangout med mera) med mig, där jag hjälper dig att tolka din egen kropps signaler och de tankar och sinnen du evt har stängt av medvetenheten omkring. Jag känner av dig och dina energier, även om du är på andra sidan av jordklotet!

Steg 2) Du får här lära dig, hur du jordar dig själv med ett antal av möjligheter! Du får både en MP3 fil och e-mail med bilder och beskrivningar.

Steg 3) Nu är det dags för dagliga meditationer, med hjälp av just det du har behov av, att öppna upp och förändra för dig. Vi ska återigen ha ett privat samtal, där du får hjälp direkt och jag skickar en speciell MP3 fil, där du får tillgång till speciella energier, som du behöver lyssna på, varje dag.

steg 4) Här får du lära dig att tolka din egen kropps signaler, så du kan få tydliga och sanningsenliga svar. Det är en utmaning för många och kan ev. kräva några enskilda samtal, samt en speciell ljudfil, som skapas just för dig och dina behov.

Steg 5) Intuitions övningar, där du får ett e-mail med bilder och beskrivningar, av hur du behöver träna, en stund varje dag.

Steg 6) Här får du verktyg, som du behöver träna på, för att kunna hålla olika seanser och ta kontakt med andar, anhöriga med mera, från andra sidan.

Steg 7) Psykometri kurs, som innehåller avläsning av all material. Du får hem kursmaterialet, pr e-mail.

Steg 8) Hur läser du Tarrotkort? Du behöver köpa hem minst en uppsättning med Tarrotkort och vi har ett privat samtal, där du får lära dig hur du kan gå till väga.

Steg 9) Nu är det dags att leta efter försvunna saker och vi behöver ha ett personligt samtal igen. Du får även hem ett e-mail, med speciella MP3 filer igen, som du kan ladda ner i datorn och i din mobiltelefon. Dem behöver du lyssna på, när du har möjlighet.

Steg 10) Hur kan du avläsa platser, energier och tolka de signaler du får till dig och rensa platser och energier? Du får ett e-mail med redskap och vi har ett personligt samtal igen.

Steg 11) Hur uppnår du fullständig balans och lär dig leva med en närvaro i allt som sker? Du får en MP3 fil hem med e-mail.

Steg 12) Kanaliseringar är en möjlighet och här öppnar vi upp! MP3 f il, skapas speciellt för dig och kommer hem med E-mail.

Steg 13) Dags att skriva en bok till dig. Ett e-mail beskriver närmare, hur det går till!

Steg 14) Hur skyddar du dig själv, samtidigt som du öppnar upp för känsligheten? MP3 fil kommer med e-mail.

Steg 15) Se andra människors karma och livsenergi.  Du får även hem information om Auror och Chakrans betydelse med mera. Ett e-mail beskriver hur det går till!

Steg 16) Här lär du dig tolka Auror och balansen i Chakrasystemet. Du får ett e-mail med beskrivning, samt en MP3 film, med en speciell utrensning, som skapas speciellt för dig.

Steg 17) Hur kan du ge dig själv healing och hur hjälper affirmationer till? Dags för ett privat samtal igen!

Steg 18) Kristallhealing, hur går det till? Du får både MP3 fil, bilder och beskrivning.

Steg 19) Hur kan du lära dig ge andra healing. E-mail skickas till dig och du kan själv välja, om du vill ha ett privat samtal med mig!

Steg 20) Här lär du dig, att ta bort negativa energier, i Auror. E-mail med beskrivning och MP 3 fil.

Steg 21) Hur är det möjligt att skriva Automatskrift? E-mail beskriver.

Steg 22) Vad innebär ett terapeutisk bemötande? Privat samtal, med frågor och funderingar.

Steg 23) Hur manifesterar du det som du vill uppnå, på ett sätt som arbetar på egen hand, utan en massa ansträngning eller arbete för dig själv? Vi har ett privat samtal och du får en skriftlig beskrivning hem, med e-mail efteråt!

Jag vet av erfarenhet, att våra samtal ev. kan bli flera, än det som planeras här.

Från och till säger kroppen ifrån, när det går för fort fram. Då är det enormt viktigt, att vi hittar just det, din kropp längtar absolut mest efter. Jag har även upptäckt, att ni är många som behöver stöd gällande kost och hälsa, så det ingår i denna period.

Jag testar er på distans och meddelar vad kroppen efterfrågar, gällande både kost, hälsa och evt hälsopreparat. Jag  hänvisar ENDAST, till väl beprövade hälsokost preparat, som är noggrant utprövade med kinesiologi.

Företagande och marknadsföring, med speciella förmåner och möjligheter, blir vårt avslutande uppdrag tillsammans för denna kurs och du erhåller ditt Diplom med posten efteråt!

Om du blir sen med en betalning, förbehåller jag mig rätten att låta bli att skicka ut en av de många ljudfiler som jag skapar, för att hjälpa till med allt möjligt som bara kommer till mig. De tillkommer, utöver just det du kanske behöver arbeta med.

Skulle du vilja köpa de ljudfiler du kan ha missat,säljes de separat under filen MP3-filer. Där skapar jag även speciella ljudfiler, för dig som kanske gärna vill ha tillgång till ljudfilerna, utan att medverka i Mediums programmet. Du går då miste om min personliga hjälp och väglednings som kan vara en snabbare väg ur olika symptom och tankar som kan uppstå.

Jag kan alltid nås på direkt telefonen, av er som är utanför Mediums programmet.
0939-111 98 73

✔ TRANSLATE