Direkt distans behandling betyder du får en direkt behandling, som du känner av. Här är det extra viktigt vi avtalar en speciell tid, då du kan ta mot, utan att köra av vägen, ramla omkull eller kanske tappa varm kopp kaffe på dig själv, eller någon helt annat m.m.

Du får även tillgång till några speciella mp3 filer, varje vecka. Dem kan du självklart lyssna på om och om och om igen, även nattetid, när du sover.För dig som önskar delta i min distans healing, kan du skicka din e-mailadress till gudinnansoas@hotmail.se och meddela, att du önskar få den gratis ljudfil hemskickat, som hjälper dig att verkligen komma på djupet.

Energierna har förändrats så oerhörd mycket, att din egen medverkan är mycket viktigare, än det någonsin har varit tidigare.

Du har även nytta av, att använda denna text, så ofta du känner ett behov av extra hjälp:

”Jag som är själen (Ditt eget fullständiga namn) den här gången, väljer nu att fullständigt stiga in i kraften av den absolut mest högst välsignade kraften, i hela Universum.

Lägg fingertopparna på höger hand på hjärtat och fingertopparna på vänster hand, på Solarplexus, som är precis under bröstkorgen.

Säg: Jag älskar ( Säg ditt eget fullständiga namn) för att jag är den jag är! 

Pure Sourse välsigna mig! (Säg gärna GUD, OM det fungerar för dig).

Detta handlar om något helt annat än RELIGION, men många associerar GUD till RELIGION och då kan de uppleva ett helt enormt motstånd)

Jag väljer att träda in i fullständig samklang med central solen, alla månar, planeter, Youniverse och moder jord, i sin absolut renaste kärleksfulla form. Jag väljer att balansera alla frekvenser, vibrationer, molekyler, utrymmen, chakran och allt som är, i ett fullständigt geometriskt system. Med en förening av ren balanserat inre harmoni med lugn och ro, där allt fungerar så väl uppe som nere, nere som uppe, inne som ute, ute som inne och hela vägen runt omkring, så långt ut genom min aura att det förändras och växer med mitt eget inre arbete.

Fullständigt grundat i mitt eget inre grundfundament, i min egen gudomliga grund plattform. Och så är det! Säg gärna Ja högt! 

Med fullständig tacksamhet för alla insikter och nya förmågor, väljer jag att bara ta mot och vara ett, med den absolut mest rena välsignade kraften och vara ett, med allt det är. JA!

✔ TRANSLATE