Du kan få hjälp med Transformations Coachning på telefon nr
0939 – 111 98 73 

För hjälp direkt, kan du nu ringa min direktlinje: 0939-111 98 73 för längre samtal, frågor och hjälp direkt! Varje 15 minuters samtal genererar en aktuell MP3 fil gratis och hemskickat till din e-mail, som du ändå ger mig  om du bokar samtalet i förväg per e-mail. Skulle du chansa på att få tag på mig på betaltelefonen utan att ha bokat tid, ber jag dig om att skicka ett e-mail till gudinnansoas@hotmail.se efter vårt samtal. Du får MP3 filerna skickade direkt jag ser ditt e-mail.

Om du saknar en telefon som du kan ringa på, när du vill göra ett betalsamtal: Betala 600 kr för 1/2 timme, eller 1200 kr för 1 timme på Swish 0707228405 och följa instruktionerna som även gäller vid betalning på BG.

Saknar du Swish kan du självklart sätta in summan på BG: 5974-6446 i förväg och skicka ett e-mail till gudinnansoas@hotmail.se med ditt fullständiga namn telefonnummer och önskemål om möjlig tid för just dig att prata!

Jag har ovanlig KRAFTFULL healingförmåga, som du även kommer att märka av genom min röst. Verktygen jag använder för att hjälpa dig att bli av med personliga låsningar och blockeringar, använder jag mig numera endast av ljusenergier, där mycket kraftig healing ingår. 

Vibrationerna i min röst, förändrar energier i dig, även om vi enbart pratar. 

Jag känner mycket snabbt av dina energier och behöver mycket sällan höra, historien bakom dina problem.

För er som så önskar, rensar jag ut de energier som är grundläggande för dina problem och lägger även in ett skydd, som du sedan kommer att ha med dig, för all evig framtid. 

Ni som har barn eller djur, kommer direkt att märka på deras beteende, att något har förändrats för er! De påverkas självklart och har hjälp av din förändring. Våra Auror påverkar varandra.

Mitt främsta verktyg, är dock min uppkoppling med Skaparen av allt! Jag är medial och mycket lite tid behövs för att förklara vad situationen handlar om! Om du väljer att boka en tid i förväg, får jag signaler till mig, redan före vi har hunnit träffas.

Du kan ev känna av en speciell värme, kyla eller yrsel, både före, under och efter vår kontakt, p.g.a. energier mitt undermedvetna får hjälp med att skicka, genom krafter i Universum. Få personer i världen, har tillgång till en liknande healingförmåga, som jag har fått tillgång till.


Par kan boka dag för enskild kurs!

Vänner som är i parförhållanden, kan boka dag för kurs tillsammans!

Det är alltid, en mycket speciell dag, för de paren som tar sig denna tid för varandra. Båda ger varandra 2 behandlingar, med instruktioner och manualer, som följer med paret hem. Det är en blandning av flera mycket speciella verktyg, som verkligen förändrar parförhållandet!

Trauma, drama, stress, konflikter, sex, ekonomi, barn, relationer, hälsa och mycket annat, som påverkar relationen  på olika nivåer, kan förändras helt och hållet! Det är verkligen en kurs, som förändrar er och er relation, för all evig framtid.

Jag brukar alltid hitta något, rent energimässigt, som har hängt med genom många olika liv, som egentligen är det som förstör och tillintetgör för er och era liv! Det förändras, eftersom det är beteenden, som hänger ihop med alla möjliga olika inlärningssystem. Man kan säga, det är ett magnetiskt system, som lagras i kroppen. ungefär som dataprogram, i datorn. I våra kroppar, är det dock nerladdat, i bl.a. vårt DNA system.

Något du absolut vill behålla, p.g.a. att livet blir för tråkigt, när du slipper att ständigt vara i närkamp, på olika vis med andra?

Priset är 2.500 kr pr person och kursen börjar kl 10.00. Ambitionen är att sluta kl 18.00, men jag vet av erfarenhet, att det kan bli senare!


Alla som har tagit covid vaccinationer, eller har en partner, arbetskollegor eller andra i sin närhet som har tagit covid vaccinationer, kan få hjälp med att ångra sina val till viss del och mängder av hjälpmedel som kan underlätta för att må bättre och stärka upp kroppen igen.

Ni som önskar få tillgång till listan utan att behöva gå kursen, kan ta kontakt med mig på e-mail eller telefon. Att få hela listan med alla hjälpmedel från mediciner och hälsokost till rena naturprodukter, kostar 555 kr.

Det finns nu speciella sätt att arbeta med kroppens egen healing på och jag har byggt 2 mycket kraftfulla områden upp i min trädgård. 1 timme i en av dem kostar 555 kr. Önskar du min hjälp med att dra i energierna och hitta olika låsningar och blockeringar, för att det ska gå än snabbare, kostar det 12000 kr, utöver 555kr pr timme att ligga i healingkammaren.

Ta gärna filt, sovsäck eller liknande med. Du bokar en tid när du Swishar betalningen. Vintertid kommer det att finnas skydd för snö och till viss del hjälp mot kylan. OBS! Extra bra klädsel krävs dock, för att vara utomhus i lägre temperaturer!


Skulle du själv vilja bygga ett liknande healingkammare, kostar arkitektbeskrivningen 2000,00 kr. Detta genererar ett eget inre arbete med mycket större krafter, än många behandlingar ens kommer i närheten av!  

✔ TRANSLATE