Vilka är de oändliga möjligheterna med kort? Telepatisk Medial Transformations arbete guidar oss genom 2 läggningar!

På GUDINNAN Oas kan du lära dig hur du kan se vad som är på gång i ditt liv, genom att lära dig hantera det på egen hand, eller med en sittning!

Dessa två läggningar, det första som blir det enda kunderna normalt får tillgång till! Den andra läggningen, blev resultatet efter det arbete vi genomförde på plats, vid samma tillfälle.

Titta gärna mycket noga på korten och se vilken avgörande skillnad det blev vid läggning nr 2.

Kommer du hit, rensar vi självklart korten först och det är enbart du själv som får välja kortlek och leta fram de kort som har budskap, just till dig!

Här arbetar vi tillsammans, med ett mycket annorlunda tillvägagångssätt!

De flesta lägger kort och berättar vad som är menat att ske, eftersom det är energin du själv är bärare av och därmed bär frekvenserna av. På GUDINNANs Oas förändrar vi även det, som du har möjlighet att förändra och därmed kan skapa ett fullkomligt annorlunda liv genom att förändra dina förutsättningar.

För långt att åka? Då kan vi pratas vid på något vis som fungerar just för dig, genom någon bra App på din dator eller kanske mobiltelefon.

Fullkomligt oberoende av vad ju du föredrar, så får du även ett antal Mp3 filer efteråt, som du har hjälp av att arbeta med, för att förstärka det vi arbetade med under sessionen.

Du får välja, om vi ska arbeta med dina eller mina kort! Och vi rensar självklart korten före vi börjar!

Undrar du om dina kort ger det mest kvalificerade svaren, kan jag hjälpa dig med att testa det på distans, före vi beslutar hur vi ska gå till väga.

Hjärtligt välkommen, till en helt ny möjlighet, som faktisk vänder upp och ner på det gamla sättet, att endast få svaren, utan att kunna göra något åt utgången!

Livet kommer ge dig helt andra energier och möjligheter, så varför bli utan all den hjälp som faktisk finns där, även för dig!

Du är hjärtligt välkommen att lägga upp en avbetalningsplan i förväg och kan betala både via
BG5974-6446 och genom Swish 0707228405 eller självklart kontant.
Priset är 1200 kr, än så länge och det kan ta upp till 4 timmar där allt ingår!

✔ TRANSLATE