Gillar ni att få uppmärksamhet för sjukdomstillstånd och andra kroniska tillstånd! Då kan ni förbereda er på, att ni kommer att hitta helt andra sätt att vara social på.

Vad ska till, för att du ska välja precis det som är det absolut bästa just för dig, din kropp, själ och livssituation med absolut största lätthet, så det valet kommer att gynna dig och förändra ditt liv till det absolut bästa för dig för all evig framtid?

Priset för BARS MASTER MIX är än så länge: 5.500 kr. Ni som har kroniska tillstånd, kan behöva beräkna upp till 2.5 – 4 timmar per behandling. Mina egenskaper till att förändra det du har problem med, har förändrats oerhörd mycket, igen & igen & igen!  Behandlingarna förändrar energierna och förutsättningarna, ända tillbaka till tidernas begynnelse. De välsignade ljusenergierna ger healing samtidigt.

Folk omkring dig, kommer att fråga vad du har gjord, för de ser något förändras. Förändringen släpper aldrig! Om du har ett enormt motstånd till allt det nya, kommer du aldrig att behöva mera än 1 av dessa behandlingar.

Du raderar onödigt skräp på hårddisken och får plats för ny information. Din personlighet kan förändras, men det betyder enbart, att du får tillgång till ditt verkliga JAG. Den personlighet du kanske själv känner finns där, men aldrig ens har vågat tro på att du skulle kunna leta fram.

EnergiFacelift, en behandling som påverkar ansikte så väl som kropp! Pris: 2.500 kr pr behandling. Din egen kropp prioriterar vad den behöver hjälp med i första hand och kroppen får alltid hjälp, före du verkligen ser slut resultatet i ansiktet.

Healing med krafter från andra sidan

Du bör vänta med att köra efteråt, eller få skjuts. Jag hämtar och lämnar gärna vid tåget, om du har lång väg att åka. Ev. kan du ha med dig lite att äta, för att ta det lugnt en stund.

Du får tillgång till en healings modell, som tar bort mera än fantasin kanske kan tillåta dig att förstå, just nu!

✔ TRANSLATE